Gerak GempurTamat

Hari ni kelas sepeti kembali seperti biasa....
Semua gembira dapat belajar dan jumpa ayahnda dan bonda masing-masing.

Tapi bila dah lama tak jumpa ada pulak yang tak bawa buku nota muzik.
Memang kena marah lah.. dulu...

Hari ni budak muzik belajar untuk mengenal skel major berdasarkan tanda nada ... So diorang kenalah kenal dulu tanda nada (key signature) utk G major dan f major.

Kalau G major ada not F# manakala F major pulak ada not Bb... Ujian bertulis berjaya diselesaikan. apa-apapun diorang ni dah mula demam raya... suruh aku main lagu raya..... aku main keyboard korg Triton Extreme yang canggih tu... tapi sengaja aku main intro aje..


masa diorang buat kerja bertulis yang diberi....

Lama lagi la nak raya .... Minggu depan le...



0 Response to "Gerak GempurTamat"