School Marching Band 2007

Marching Band ni... nak dapat hasil macam ni bukan sebulan.
Agak-agak berapa lama diorang practise
Siapa tau?

2 Responses to "School Marching Band 2007"

winterbride berkata...

Dulu masa sekolah, kitorang training biasanya 1 bulan jer untuk each performance.. Tapi itu training khas untuk performance.. Kalau takde performance pun, tetap ada training.. Kalau form 1 (junior band), sebelum diorang boleh masuk buat performance, kena drilling 1 bulan dulu - masa cuti sekolah hujung tahun.. Masa 1 bulan nilah belajar marching macam nak gile.. Dan juga belajar main muzik sambil marching.. Kalau dah master benda tuh, apa jenis formation pun mudah aje nak buat..

SPARK berkata...

Kesimpulannya Practice make Perfect.

Tahniah...