Tahniah Malam Gala Kesenian 2009

Tahniah kepada semua guru , kakitangan dan pelajar yang telah menjayakan Malam Gala Kesenian 2009 di Auditorium RTM JB semalam.


Kamera Bonda Mah Nyuk Ying


Tahniah kepada semua pemenang-pemenang anugerah kesenian pada tahun ini.
Semoga kita bertemu lagi pada MGK 2010 nanti.

Keputusan Anugerah Kecemerlangan Kesenian

Seri Gemersik
Tingkatan 1 : Mohd. Fikri bin Hirom
Tingkatan 2 : Noor Syamimi Makhetar
Tingkatan 3 : Diana Adha Mohd Abid

Yang lain-lain nanti

14 Responses to "Tahniah Malam Gala Kesenian 2009"

zunda berkata...

TAHNIAH kpd kesemua yang terlibat dan pemenang2. Memang hebat! Tertarik kpd persembahan tenaga pengajar terutama penyanyi solo boria. Hee...hee...

SPARK berkata...

Iyelah... bagus dia nyanyi... kalau buat album mesti tak laku.

Tahniah kerana datang.

shahrien berkata...

good luck 2 all my friend...........i'am still support u all yo................................cayork

SPARK berkata...

Good luck to you too Shahrien... Ini
Sharin Sulaini ke?

shahrien berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
shahrien berkata...

ni saya........................bekas student ssm..................bangga rasa dgn pencapaian kwn-2

SPARK berkata...

Oh ... patutlah tak kenal

Zul ASPer UPM 09/10 berkata...

Salam, pertama sekali tahniah kepada warga SSeJB yang telah menjayakan Malam Gala Kesenian dengan jayanya. Tahniah kepada pelajar-pelajar yang dinobatkan sebagai penerima anugerah; Fikri, Syamimi dan Diana. Semoga terus sukses selalu buat semua warga SSeJB.
-Zul

shahrien berkata...

cikgu awie kim salam.................dye ckp,dye kenal sapew spark.............

Eta My berkata...

Sekalung tahniah untuk semua yg terlibat..baik secara langsung dan tidak langsung..

Persembahan anak-anak kian matang...syabas..berbaloi usaha penat lelah!..bukan setahun dua..kan cikgu?

Cikgu cikgi pun sangat 'sporting'...pandai menyanyi, berlakun dan menari...( ye lah ke mana tumpahnya kuah kalu tak ke nasi...)

Bab akhir di mana semua hadir atas pentas..sangat harmoni...1Malaysia..Malaysia Boleh!

Salamzz...

SPARK berkata...

MGK pada tahun lepas adalah lebih baik daripada MGK tahun ini. Itu adalah menurut KPP Pn Mahani yang menonton sama.

Banyak kekurangan diperkatakan. Biasalah tu, yang buruk senang cari, yang bagus payah nak cari.

Tahniah kepada Sekolah Seni Kuching yang lebih baik persembahan mereka.

zunda berkata...

Itu pandangan masing2. Angaplah ianya satu cabaran. Walau apa pun anda semua sememangnya hebat. Buat lagi yang terbaik pd tahun hadapan.

amirrul berkata...

aku x tau nak ckp pe n so far cngratultion to all dlved teacher n fwen cos dh mjyakn mgk 09 dngan gmpak!!!!!!!!!!

pde kengkwn plak, thun dpn kite kne wat agie gmpk au....

; )- @$p@r@gu$_seni

Siti Khadijatulrraadiah Roslan berkata...

ASSALAMUALAIKUM... sy minat dgn sek SSeJB... but, can you all arting in Islamic ways? it can't decrease yours reputation ... it can be example for all Muslim... Allah don't forbidden art, but, do it in Allah's comment... Amar Makruf, Nahi Mungkar... Semoga terus melahirkan pelajar berseni yang tetap pendiriannya dengan cara Islam...sy mnta maaf kerna kslhn bhsa... sy x brapa pndai bi... harap maklum , add sy kat fb tau... sekian dr adik Khalillullah... wslm....