Kem Jati Diri Pelajar Mithali Sekolah Seni Johor Bahru 2011 ( 25-27 Mac 2011)





















kem jati diri yang dia diadakan di Pusat Kokurikulum Jabatan Pelajaran Negeri Johor ini, bermatlamt mengimbangi keselarasan pengetahuan, afektif dan kemahiran psokomotor selain nilai moral dan agama. Ini bertujuan memberi mereka menyelesakan urusan seharian dengan berfikir aras tinggi.

5 Responses to "Kem Jati Diri Pelajar Mithali Sekolah Seni Johor Bahru 2011 ( 25-27 Mac 2011)"

sayangEzyana berkata...

moga anak2 yg mengikuti kem ini akan dpt mempertingkatkan jati diri, keupayaan....
moga apa yg dilaporkan dlm akhbar bahawa pendidikan di sekolah seni dan sukan adalah utk pelajar2 yg tercicir dlm akademik tidak seperti yg dikatakan.

pelajar2 di sekolah seni bukan pelajar yg tercicir dlm akademik. pelajar2 sekolah seni adalah pelajar cemerlang dlm kedua-dua bidang seni dan akademik.
moga anak2 di ssejb dpt membuktikan bahawa kenyataan itu adalah salah sama sekali...

azz berkata...

sokong lela 100%

sayangEzyana berkata...

ana....nape ya kat blog ni kan..mcm kita je yg nyibuk2...mana parents yg lain ya...
kan bagus if mcm kita ni..kenal kat sini..then akhirnya dpt gak jumpa..
menambahkan kwn tu....

really hope blog ni mampu jd phubung antara pihak sekolah dan ibu bapa..
so hope lbh byk input dpt diberi di sini...

azz berkata...

betul tu lela..ikut mcm kita kan? dah berjumpa pun....saya selalu buka blog ni sbb nak tahu apa yg jadi kat sana...fb asrama pun mcm dah tak aktif...kurang info...tak ada org ke yg sudi nak update kita semua ni...

nor berkata...

seronok tengok anak-anak gembira dgn apa yang dia orang pilih .. semogar dia orang sucess akademik dan seni ...