Header Ads

Fail Meja

Minggu ini pihak Audit Dalaman Kementerian Pelajaran membuat pengauditan di SSJB.
Seramai 4 orang pegawai akan berkampung di sekolah ini dari hari Isnin(11 Ogos 2008) hingga Jumaat (15 Ogos 2008).

Aku tengok muka Penolong Kanan aku nampak berserabut aje. Kesian pulak. Apa taknya semua benda ditanya. Cuma boleh jawab ke tak boleh jawab aje lah.

Pihak audit pulak meminta semua guru menghantar Fail meja untuk disemak. Maka dengan itu semua guru pening kepala menyiapkan. Guru-guru diberi masa 2 hari untuk menghantarnya.

Tapi jangan risau kat internet ni ada template yang boleh didownload. Terima kasih kepada mereka yang sudi menyumbang dan berkongsi.

  1. Fail Meja Panitia
  2. Fail Meja Ketua Panitia
  3. Fail Meja Gurubashid (perlu bayar)

3 ulasan

habshahAK berkata...

Assalammualaikum.

Terimakasih atas "FAIL MEJA". Saya dapati tidak ada senarai nama fail-fail yang 14 (14 ke lebih? ) untuk setiap matapelajaran. Mungkin saya terlepas pandang but I skimmed twice for that.
Cadangan lain, ada tak senarai semak untuk check fail panitia oleh pihak pentadbir so that teachers can update their files?
Thankyou so much anyway. It's such a great help.

spark berkata...

wa'alaikumsalam nanti saya usahakan

MooNelly berkata...

Go! go! CHaiyOk!!