Header Ads

Latihan MGK 2009

Jurulatih dan semua pelajar SSJB kini sedang giat berlatih untuk persembahan-persembahan pada Majlis Malam Gala Kesenian 2009 yang bertemakan Khazanah Warisan Budaya Bangsa.

Malam Gala Kesenian pada tahun ini akan berlangsung di Auditorium RTM Johor Bahru pada 7 November 2009.

Kepada mereka yang berkesempatan bolehlah menyaksikan persembahan pra-tonton pada sebelah paginya iaitu pada jam 10.00 pagi.

Manakala di sebelah malamnya pula, majlis adalah khas untuk para jemputan yang telah diundang oleh pihak sekolah.

12 ulasan

zunda berkata...

Guitarist handalan tu macam kenal aje. Buat persembahan juga ke?

Spark berkata...

Kalau show free, guitarist handalan tak nak main. Tu gambar dia sedang membuat demo teknik bermain gitar kepada rhythm section.

Teknik comping, Aeolian scale, tone sound production dan balancing dalam band.

Utk Malam Gala dia tak buat persembahan.

rina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
zulkarnain berkata...

Spae VIP yg dijemput???

SPARK berkata...

Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia, Tan Sri Dato Alimuddin

jebat64 berkata...

MGK 2009 nanti pasti HEBAT...! Mari kita pakat ramai-ramai meriahkan malam tu... kalau SPARK perform, macam tahun lepas kan best...! Amacam spark.. tak rasa tercabar ker?

SPARK berkata...

Tak tercabar pun.... biasa aje....

Yang buat show nanti tu pun anak kau jugak....

Kalau anak kau bagus... maknanya bakat yang mengalir dari kau tu telah diturunkan....

Jangan tak datang tau... Pesan aku kalau nak tempat duduk yang view cantik datang cepat. Cop tempat tu.

Siapa cepat dia dapat. First come first serve

Oujo OugamI berkata...

uumm..
bleh tau ni siapa dlm skola seni?
ni cikgu ke?
bleh tau x mcm mne nk msuk skola ni?

zulkarnain berkata...

lagi 2 hari utk bersiap 4 da MGK.... hahahA... SEMOGA BERJAYA SEMUA WARGA SSEJB..

zunda berkata...

Majlis Makan Malam PIBG? Tak tau pun!

SPARK berkata...

Siapa pelajar tahun 6 yang nak masuk sekolah seni ni, cubalah contact Bahagian Sukan Seni dan Kokurikulum , KPM.

Kerana sehingga kini, masih ada lagi yang diujibakat secara walk in interview.

Manalah tau kot-kot masih ada lagi peluang.

zulkarnain berkata...

Jangan lupe letak gambar byk2 dalam blog ni yer... amik video skali... nnt boleh org lain tengok... hahaha ;")