Gambar Lama tapi tak lah lama sangat

Gambar ini adalah dalam simpanan kamera saya..
Untuk tatapan ibubapa pelajar tingkatan satu.

Gambar-gambar ini diambil semasa minggu suaikenal pelajar tingkatn satu.









7 Responses to "Gambar Lama tapi tak lah lama sangat"

zunda berkata...

Terima kasih banyak2 Spark. Terubat juga rindu parents bila lihat wajah ceria anaknda2 mereka.

azz berkata...

tq spark....nanti cerita la apa lg latest aktiviti...sukan dah habis belum, bukan kena postpon bulan 5 ke? anak kat kedah ni kena tguh sukan leceh betul la dah thn ni nak ambik upsr....berlatih penat2 kena tangguh lak...

zunda, yea le,,,terubat gak rindu ya...w/pun anak lelaki i dok nun jauh ke belakang tu (kecil ja gambar)...hu hu.hu...actually i pun dah 2 hari demam....mmg rindu sangat...suka sgt bila dia call ptg semalam....hp d tangan ja bila masuk pukul 6ptg...

sayangEzyana berkata...

spark....tq3....coz post gmbar ni...nanti selesai sukan next wk post gmbr2 masa hari sukan lak..
nampaknya mak2 yg lebih rindu...anak2 kat sana entahlah...tp cite yg didengari happy n ada gak yg rindu pada rumah n kwn2 gaduh(adik beradik yg lain).
4me ok je..not so rindu...biasa2 jer..cuma kdg2 bila masak mknan fvrite tu teringatlah kat anak ku yg suka makan tu...

SPARK berkata...

aku cuti seminggu kuarantin sebab anak aku kena H1N1 positive...

Badan rasa lemah...
tekak rasa kering...

so tak ada di sekolah ....
Katanya ...sukan sekolah kita pun nak tangguh bulan 5.. tak tau la

zunda berkata...

Spark,

Tengah kuarantin ke dah lepas? Apa2 pun kami mendoakan Spark sekeluarga berada dlm keadaan sihat dan sejahtera selalu. Ya lah kalau tak ada Spark kami tertunggu2 berita dari SSeJB. Org penting Spark ni...

SPARK berkata...

Tengah kuarantin... sampai 6 Februari

sayangEzyana berkata...

spark..

ye ke ank kena H1N1...
bwk bersabar n supaya cepat sembuh...